martes, 17 de diciembre de 2013

Curtmetratges contra la violència de gènere

Animats per l'Oficina Jove del Baix Ebre, hem participat en la II Jornada contra la violència de gènere organitzada a Tortosa el passat dijous 12 de desembre. I ho hem fet presentant tres petits vídeos al Concurs de Curtmetratges promogut sota el lema "Ei! Capteu relacions abusives de parella". Tots tres ens volen fer pensar una mica sobre un tema tan greu però malauradament tan present encara en la nostra societat.

Aquí podeu mirar-los. Crec que reflecteixen un gran treball per part dels alumnes de 3r d'ESO de Comunicació Audiovisual i els de 2n de Batxillerat de Cultura Audiovisual.




A més, vam tindre la sort de rebre dos premis durant la sessió:
 Vam passar una estona de molta emoció! Enhorabona a tots els participants!

2 comentarios:

  1. ¡Muchísimas Felicidades, Paco!

    Están genial. ¡Me encantan! Tanto, que los voy a enviar a una amiga psicóloga que me pidió material audiovisual para trabajar la violencia de género. Además vive en Terrassa. ¡Qué bueno!

    Además de las historias, me encanta la música que habéis escogido para cada vídeo. Y encontrar tu nombre como director en cada uno de ellos ha sido una maravillosa sorpresa...

    Conjunto: 10

    Besos llenos de cariño y de admiración, =))))))

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias, Pilar. El mérito es de los chavales, especialmente de las alumnas, por sus ideas para el guión, por su trabajo como personajes y por su empeño en hacer las cosas bien. La música es libre de derechos, de la que podemos encontrar en Internet.

      Abrazos.

      Eliminar